Сега четете
Лятна Академия за родители „Първа помощ за малките герои“ на 23 юни и 6 юли

Лятна Академия за родители „Първа помощ за малките герои“ на 23 юни и 6 юли

Още една дата, на която ще се проведе лятна Академия за родители „Първа помощ за малките герои“ обявява Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина (УМБАЛСМ) „Пирогов“, съобщиха от лечебното заведение.

Тази неделя, 23 юни, не може да обхване всички желаещ, ето защо на 6 юли, събота в 9:00 ч. сутринта, ще се проведе още едно обучение, посочиха от болницата.

За втора поредна година обучението на родителите ще бъде със силно застъпена практическа част. По време на него водещи лекари с детски профил ще разяснят и покажат на родителите как да действат в едни от най-често срещаните ситуации. Тази година екипът е подготвил още и по-практични и полезни теми, препоръки и съвети, допълват от „Пирогов“.

Програмата на Академия за родители „Първа помощ за малките герои“ 2024 г.  включва реакция при чужди тела, кардио-пулмонална ресусцитация, удавяне, затруднено дишане, обезводняване, висока температура, претопляне, алергична реакция, ухапване от кърлеж, травми на опорно-двигателни апарат, обработка на рана.

Вижте и

Посещението става чрез предварително записване. Това се случва на телефон 02/9154558 – всеки делничен ден от 10:00 до 15:00 ч.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре