24 години Модна фиеста Албена стартира с Алфредо Торес и неговия балет, които пристигнаха от Куба

24 години Модна фиеста Албена стартира с Алфредо Торес и неговия балет, които пристигнаха от Куба.

Вторият ден на модната фиеста започна по-рано, защото времето беше малко, да побере всички, които искаха да се включат и изявят тази вечер.

От малки до големи момичета и момчета, започнаха с много танци, най-вече от българския фолклор. Северняшкото и дунавското хоро, събраха най-много последователи, но и за кръшното сиртаки не липсваха желаещи. Връх на всичко беше, когато на сцената излезе Алфредо Торес, който не само танцуваше със своя балет, но и пееше песните на Енрике Иглесиас, както и „Горещо, горещо“, „ Макарена“, „Бесаме мучо“, „Сбогом, моя любов“ на големия Васил Найденов и др. Неговото чувство за ритъм не издържа и той също се включи в нашите народни танци. Най-големите негови последователи бяха децата, които прекъснаха шоуто и направиха дълга редица за снимки с него. Не по-малко бяха и останалите атрактивни участници на фиестата.

Моделките, от агенция за модели „Ивет фешън“, бяха, като изваяни и много красиви. В роклите, събрали цветовете на дъгата, се преплитаха изключителната женственост, наситена с хармония. Жизненост, оптимизъм, женственост, възхищение, божественост, това са качествата, които се подчертават при жената с един нов акцент, с модерна интерпретация и с уникален щрих, щрихът на времето.

Топ моделът Диан Христов и кубинката Джесика изиграха гореща бачата на сцената. Ненадейно, излезе и девойка, която привлече вниманието на Алфредо. Оказа се, че тя е от професионална школа и танцува всички видове латино танци. Алфредо остави Джесика, Жоржет и Алехандра и продължи заедно с непознатата моделка до края. Те се превърнаха в атракция за туристите, които им пригласяха до късно. Традиционно, вечерите на Модна фиеста Албена, завършват с хора и ръченици, където участници, манекени и дизайнери се наддиграват на сцената. Победители, естествено нямаше, никой не се даваше на останалите и съдията, Мариана Аршева, която е и продуцент на събитието, остави нещата да се решат на следващата, трета вечер, на сцената на хотел „Мари тим Парадайс Блу“.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре