Сега четете
Трети ден на Модна фиеста Албена започна с Жоро Дюлгеров

Трети ден на Модна фиеста Албена започна с Жоро Дюлгеров

Модна Фиеста Албена, продължава с пълна сила. Третият ден пристигна Жоро Дюлгеров,

от Бургас, който представи песните, с които неколкократно е печелил големите награди от най-добрия конкурс в момента за песен, „Бургас и морето“. Заедно със Стефан Илчев, през 2016 година печели „Награда на публиката“, с песента „Това море и този бряг“. С „Всичко е наред“, през 2021 година, заедно с Ралица от „Тоника СВ„ , песен на Светослав Лобушки, взема Голямата награда, а с „Животът ми е сцена“, печели трета награда. Сега, на фиестата в Албена, той  представи и песента „Помниш ли море“, която ще пеят заедно на концертите на Кичка Бодурова.

На сцената на „Мари тим Парадайс Блу“, първо излязоха елегантните облекла на „Марини фешън“, една романтична, модерна и дръзка колекция. Съвременна Лолита, която крие в себе си изискаността на жена и невинността на дете. Така, както животът е изпълнен с моменти, в които чувствата и музиката, усмивката и погледът провокират силната емоция, така е и при Марини фешън. След това се заредиха банските костюми на „Ника“, където се преплитат изключителната женственост, с множество страсти и емоции, вътрешното чувство е обожание на всичко, наситено с хармония. Жизненост, оптимизъм, женственост, възхищение, божественост, това са качествата, които се подчертават при жената с един нов акцент, с модерна интерпретация и с уникален щрих, щрихът на времето.

Приключението „Ваканция“, продължи с колекцията на „Орион“. Смела и екстравагантна, на моменти дори прекалено, тя показва всяка една извивка на жената. От една страна силна спонтаннност, а от друга заредена с младежки дух и оптимизъм. Съчетавайки Орион с правилните допълнителни аксесоари, се създава чудесна визия за плаж, море, басейн ….и океан!

 

Не беше пропуснато и състезанието на „Фронери България“ и сладоледите Нестле и Нюи. Много от нас мечтаят да изследват екзотични земи и да се потопят в непозната култура. С NUII събрахме целия свят  – точно в дланта на ръката си. Всеки сладолед Nuii е с най-кремообразното мляко, обгърнато в изкусителен шоколад. Започна,  за 20-та поредна година, „Познай вкуса на сладоледа!“ В него се включиха много модели, манекени, звезди, гости. Най-красивият мъж на България на десетилетието, Диан Христов, избран след допитване във Фейсбук, спечели, заедно с четири красиви макененки. След шоуто, те побързаха да направят второ шоу, като скочиха всички заедно в басейна.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре