Сега четете
Роднините на големия Стефан Данаилов недоволстват заради негов паметник,където искат да го поставят

Роднините на големия Стефан Данаилов недоволстват заради негов паметник,където искат да го поставят

При първите ми срещи с децата в домовете преди две години и половина говорех малко повечко, отколкото бе нужно. После се усетих и започнах повече да ги слушам, отколкото да им говоря. Това се оказа безценно училище за мен. Чуваш ги, разбираш проблемите им и се стараеш да дадеш всичко от себе си, за да помогнеш.

Същото правя последната година с всички останали хора, същото правех и в кампанията. Обикалям както София, така и цяла България, и си говоря с хората, но повече ги слушам. Това е основната причина за моя резултат в неделя. Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици.

Уроците, научавани от нормалните хора на улицата са безценни. А когато тези хора видят, че се стараеш и въпреки всичките си несъвършенства успяваш да свършиш нещо макар и малко в тяхна полза – започват да ти вярват. Мисля, че пътят е това.

Не обидих и не нападнах никого в тази кампания. Стараех се да показвам малкото, което съм свършил, както и да обясня на нормален език целите, които съм си поставил. Идеята ми за клипчетата с комичните образи бе добра, защото с тях покрай смешното успях да обясня доста истини, грижливо крити или изопачавани от повечето от така наречените български медии.

Относно „Продължаваме промяната“ мога да кажа едно простичко нещо – това е отборът, към който аз принадлежа. Знам какво се изсипа върху нас, знам и защо. При всичките несъвършенства на този отбор той продължава да бъде онова, което смятам, че е нужно на България и на българската политика. Всичко, което се случи на тези избори е закономерно, то е част от пътя. Урокът ще бъде чут и разбран.

Изказвам своята огромна благодарност към всички онези повече от 27 000 български граждани, които в неделя ме подкрепиха с преференция и ме избраха за техен представител в европейския парламент – благодаря ви от сърце! Не се съмнявам, че ще ми бъде трудно в началото, но знам и вярвам, че когато дойде краят на този мандат вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили.

Вижте и

Благодаря на всички, които ми помогнаха – трудно ще ми е да ви изброя. Благодаря ви, че вярвате в мен!

Благодаря, България!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре