Гласувах за мир, за социална справедливост, за край на сглобките и на договорките на тъмно, и на паралелната държава

Гласувах за мир, за социална справедливост, за край на сглобките и на договорките на тъмно, и на паралелната държава, която управлява легитимната в момента, да има ред, стабилност за България и сигурност във всеки български дом. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като даде своя вот в 25-то ОУ „Петър Берон“ в София.

 

На европейските избори, тя каза, че е гласувала за хора, за които българският интерес е на първо място в общия ни европейския дом.

 

В отговор на въпрос Нинова обясни, че е избрала да гласува с хартиена бюлетина, защото я смята за по-сигурна. Тя очаква, че избирателната активност ще е малко над досегашната на последните избори, като каза, че прави този извод от обиколките си из страната. По-високата активност означава по-висока легитимност, коментира лидерът на БСП.

 

Според нея след тези избори трябва да се направи всичко възможно да има кабинет, защото България има нужда от стабилност. Тази политическа нестабилност води след себе си много последици за всички ни, така че се надявам да има разум и да има кабинет, добави Нинова.

 

Вижте и

За нас правителството, за да бъде успешно и трайно, трябва да е надпартийно, експертно, срочно и програмно, каза още лидерът на БСП.

 

На въпрос справя ли се служебното правителство с организацията на вота, Нинова коментира, че засега от сутринта няма много сигнали, но по време на кампанията са имали много сигнали за натиск и за купуване на гласове.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре