Сега четете
Боксовата легенда Шугар Рей редом с Дейзи Ланг на благотворителна вечер за борба с диабета

Боксовата легенда Шугар Рей редом с Дейзи Ланг на благотворителна вечер за борба с диабета

Първата ни световна шампионка по бокс – Дейзи Ланг, бе сред спортните величия, поканени от боксовата легенда Шугар Рей Леонард на червения килим за 13-тата годишна благотворителна  вечер на Фондация Шугар Рей Леонард. Събитието, проведено в Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс, бе под мотото „Големи бойци, голяма кауза“.
„Трябва да се борим заедно и да победим диабета в етап 1 и 2“, каза Деси Кирова (Дейзи Ланг), която е първата българка, прокарала пътя на женския бокс у нас и в Европа, за което е удостоена в залата на славата в Америка.

Фондацията Шугар Рей Леонард е създадена през 2009 г. от боксовата легенда и шесткратен световен шампион Шугар Рей Леонард и съпругата му Бернадет. Фондацията се ангажира да финансира изследвания и грижи за педиатричен диабет тип 1 и 2 и да повишава осведомеността за двете заболявания. Стреми се и да помогне на децата да живеят по-здравословен живот чрез диета и упражнения. 

Диабет тип 1 засяга както деца, така и възрастни на всяка възраст. Появява се внезапно, причинява доживотна зависимост от инжектирания или изпомпван инсулин и носи постоянна заплаха от опустошителни усложнения. Диабетът тип 2 при децата се увеличава, подхранван до голяма степен от епидемията от затлъстяване.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре