Сега четете
Звезден развод в Сърбия,фолк иконата Драгана Миркович ще се бори за 100 млн. долара

Звезден развод в Сърбия,фолк иконата Драгана Миркович ще се бори за 100 млн. долара

След 24-годишен брак и две деца, сръбската певица Драгана Миркович се развежда със съпруга си Тони Биелич, като по всичко личи, че краят на брака им няма да премине спокойно и безконфликтно.

Причината е, че двамата се изправят един срещу друг в съда, не само, за да се разведат официално, но и за да разпределят огромното си богатство в размер на 100 млн. долара.

За никой от почитателите на Драгана Миркович не беше тайна, че тя се радва на доста луксозен и охолен начин на живот. Тя не криеше луксозните придобивки, които получаваше, както и фактът, че живее в огромен замък.

Според близък на вече бившите съпрузи, Драгана настоявала подялбата на имуществото и парите да мине по съдебен път и там да бъде определено какво точно да получи всеки от тях.

Вижте и

За развода на Драгана Миркович съобщи самата тя, споделяйки с феновете си, че разкрива за краха в личния си живот, защото винаги е била честна и откровена с тях. Певицата обясни, че двамата със съпруга й от около три години на практика имат отделни животи.

„С течение на времето обаче разликите между нас станаха все по-големи и разбрах, че нанасяме повече щети на близките си, като насилствено стоим в нещо, което не работи дълго време, отколкото като сложим край на брака си“, беше част от коментара на Миркович.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре