Сега четете
Три години без талантливата актриса Лорина Камбурова

Три години без талантливата актриса Лорина Камбурова

На 27 май 2024 се навършват 3 години от смъртта на младата българска актриса Лорина Камбурова. През 2021 г., едва на 29 години, тя умира в съня си в болница в Москва, след като в същото болнично заведение ѝ е била поставена анестетична упойка.

Театралната и филмова актриса е известна с роли в американски, български и руски филми, както и в сериали.

Лорина Камбурова губи майка си, когато е едва на 13 години и е отгледана е от баба си.

„Това е част от живота, на хората се случват и много по-страшни неща. Трябва да продължиш напред. Днес за това ме мотивират баба ми, сестра ми, приятелите“ – споделя Лорина .

Това, което не знаете и може би е време да го кажа, че миналата година баща ми си отиде… Помня майка си като един много трудоспособен човек, много талантлив и самостоятелен. Когато загубиш рано родител, не знаеш много за него, не знаеш какво имаш в себе си от него. Приличам и на двамата. Единственото, на което се надявам да не приличам на тях, е краят им. Защото тази страст към живота, към всичко, което правят, ги погуби. Искам да направя нещо отвъд това, което те са направили, да има смисъл тяхната жертва. Смея да твърдя, че днес младото поколение сме много по-зрели, много по-силни и осъзнати“ – споделя Лорина .

Тя признава, че вкусът на първите й години в София е бил горчив.

Вижте и

„София е враждебен град за човек от провинцията. Особено, докато намериш хора, на които можеш да разчиташ. Живеех в Студентски град, блок 29, с едно момиче, с което се запознахме по пътя Варна-София. Живяхме заедно четири години, делихме всичко, гледали сме се, когато сме били болни. Събирахме стотинки за хляб, наистина е било мизерно. Не се гордея с това, но е част от израстването на един човек“ – признава младата актриса пред водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева.

„Ранните загуби на родители не се преодоляват, това е белег за цял живот. Ти решаваш дали да го човъркаш и да слагаш сол в раната или да го използваш и това да те прави силен. Тези загуби ме карат да нямам пречки по пътя си“ – споделя Лорина през май 2017 г.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре