Сега четете
Ники Илиев:Българското кино се развива много добре,а към края на тази година ще излезе моя най-нов филм „Без Крила“

Ники Илиев:Българското кино се развива много добре,а към края на тази година ще излезе моя най-нов филм „Без Крила“

Ники Илиев е добре вече познат на българските зрители тази година той не е спирал да работи ,като в началото на годината излезе по кината „Пулсът на Танца“.Лентата стана веднага популярна ,а неговото предствление „Робин Худ“,който играе главната роля обира овациите по театрите в страната.„Любословие БГ“ се свърза с Ники и той разказа за медията останалите проекти ,в който той участва и отделно за най-новият му филм „Без Крила“ и за наградата ,която е получил.

Първо да те поздравя за наградата ,която получи на събитието „Faces and Brands Awards“преди ,няколко дена за лице на българското кино да разкажеш нещо за нея?

Да наградата е изключително добра и е свързана с филмите,които правя и е някакъв вид признание което е добре ,но наградите не са много важни за мен приемам ги ,като уважение.

Имаш едно участие на филм ,който е на Саня Борисова „Никога просто не е Секс“каква роля играеш в лентата?

Той е женска комедия с четири жени ,които търсят свобода и своята индентичност и мъжете във филма са с малки роли ,или второстепенни аз играя фитнес инструктор и имам любовна афера с героинята на Елена Петрова.

Аз помогнах на Саня за филма с каквото можах ,но главно тя си го направи с нейната продуцентка Никол.

Ти отдавна беше споменавал за нашата медия,че работиш върху твой филм ,който трябва да излезе тази година и се казва „Без Крила“нещо да кажеш до къде стигна с него?

Той е почти готов и се разказва за Емил Христов ,който е паро олимпиец и Наум Шопов играе  главната роля и сме на финала.

Есента ще го представим някъде края на Ноември или началото на Декември месец.

Ти си много активен тази година на работа даже и постановка направи „Робин Худ“разкажи за него също?

Играя „Робин Худ“ заедно с Елена Петрова ,която е в ролята на Мириан доста актьори играят в постановката и сега ми предстои да играем във Варна Хисаря и след това лятото на доста други места.

Сега наближава празника 24 Май какво ще правиш покрай него?

Ами аз на 25 сме във Варна ще играем „Робин Худ“и после отивам в Несебър имам си там място и ще започна да пиша по един нов проект ,който го пазя в тайна и малко отдих ще си дам.Разходка с кучето тренирам кикбокс и отделно тичам за здраве.

Вижте и

Много филми излизат тази година Български ,което значи е добре на какво се дължи този интерес?

Хората видяха ,че могат да се правят частни филми и със спонсори и със усърдна работа се получават нещата.

Даже февруари месец ми излезе филма „Пулсът на Танца“ в,който пак аз участвам и не се разчита само  от държавата за пари за Българско кино,което аз правя от много години почти с мой труд.

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре