Сега четете
Политически престрелки срещу Терзиев кмета на София от Георги Георгиев „ГЕРБ-СДС“

Политически престрелки срещу Терзиев кмета на София от Георги Георгиев „ГЕРБ-СДС“

Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като „Ергенът“ на финала на шоуто снощи, а да излезе като мъж пред СОС и да каже кой ще понесе отговорност за изхарчения незаконно над 1 млн. лв. за колчета, боя и знаци в района на НДК.“

Това написа в профила си във Фейсбук бившият председател на СОС и настоящ общински съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев по повод промененото движение в центъра на София.

Той потърси отговорност за изхарчените „над 1 млн.лв“ за колчета, боя и знаци в района на НДК, където се извършват промени на пътната маркировка.

Вчера заедно с финалите на двата телевизионни реалити формата, приключи и фиаското на политическото реалити „Незаконната промяна на Промяната“ или „Как да съсипеш три булеварда за две седмици и за 1 млн. лв.? В това шоу, с главен сценарист Васил Терзиев и примабалерина заместникът му по транспорта, живеят хиляди софиянци“, пише още Георгиев.

За бул. „Витоша“ велосипедистите се радваха на разширената алея, пригодена специално за тях, докато някои от шофьорите изразиха недоволството си спрямо стеснените пътни ленти и паркирането по метода „рибена кост“.

Вижте и

Промените по бул. „Патриарх Евтимий“ обаче като че ли обединиха столичани, които дори излязоха на протест край НДК. Според тях на булеварда има план да се изгради велоалея, която ще бъде за сметка на десетки паркоместа.

От общината посочиха, че има внесени жалби в съда. По техни думи с неоснователни искания.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре