Сега четете
Заподозреният Ранел Бизюрев ударил Митко от Цалапица четири пъти в торса и един път в корема

Заподозреният Ранел Бизюрев ударил Митко от Цалапица четири пъти в торса и един път в корема

Соченият за убиец на Димитър от Цалапица Ранел Бизюрев даде обяснения пред съда в Пловдив където започна делото за тежкото престъпление.

Пред съдебния състав Рангел разказа, че през социалните мрежи двамата с Димитър си уговорили среща след разменени обидни думи. На срещата Бизюрев отишъл с единия близнак – Борислав Динков. Спорът между младежите прераснал във физическа разправа и Бизюрев ударил Димитър – 4 пъти в торса и един път в корема. Митко паднал и се ударил в дърво, като казал: „Спри, много лошо ме удари“.Бизюрев и Динков си тръгнали с автомобила си, но малко по-късно Рангел се върнал да провери състоянието на Митко и го открил безжизнен на около 20 метра на мястото на конфликта. Бизюрев даде и подробно описание как са изхвърлили телефона на Димитър, качили са тялото му в колата и са го заровили.

В началото на заседанието близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са обвинени за помагачество при убийството, отказаха да дават обяснения. В залата ще бъдат разпитани множество свидетели, сред които младежи от селото, които са били в близост до мястото, както и редица експерти и психолози.

Междувременно близки и познати на Димитър Малинов проведоха протест пред сградата на пловдивската прокуратура.

Вижте и
Румен Радев

Днес стана ясно още, че Рангел Бизюрев е бил осъждан за притежание на наркотици още когато е бил 20-годишен. Делото продължава и в момента.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре