Сега четете
Грандиозен ремонт за финал на сезон 6 на „Бригада Нов дом“ – тази събота от 20:00 ч. по bTV

Грандиозен ремонт за финал на сезон 6 на „Бригада Нов дом“ – тази събота от 20:00 ч. по bTV

Последният за сезона епизод на „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV ще бъде посветен на „проглеждането“ за истински красивите неща от живота. Незряща жена и нейната майка ще получат мечтания си дом с помощта и усърдната работа на Мария Силвестър, бригадата и доброволци от предишните епизоди.

Божидара е жена на 33 г., която се радва на живота, въпреки че прекарва дните си в пълен мрак. Не познава баща си, но майка й Мая е нейната най-голяма опора и двете заедно се справят с всяка трудност, която се изправи пред тях. Божидара помага на семейния бюджет като изработва гривни и дава уроци по пеене на деца, но парите не са достатъчни за ремонт на жилището им.

„Тя вижда нещата по-добре от нас“, ще отбележи майстор Димитър и бригадата ще побърза да започне работа. В помощ на каузата всеки ден в ремонта ще се включват различни доброволци, сред които – фондации, асоциации, сдружения и бивши герои от предишните епизоди на предаването, които ще разкажат как се е развил животът им след появата на „Бригада Нов дом“ в него.

„Всички герои ни дадоха толкова много, че дори не мога да го опиша“, ще сподели вълнението си Мария Силвестър.

Емоционалните изненади ще присъстват и във финалния епизод на предаването. Кулминация на щастието на Божидара в обновения им дом ще бъде среща с участници от любимото й предаване – „Фермата“, начело с продуцента и водещ Андрей Арнаудов.

Благодаря много, че съм част от тази приказка“, развълнувано ще заяви Божидара.

Вижте и

За финал Мария и бригадата ще направят трогателна равносметка на работата, която са свършили в рамките на сезона.

„Видяхме много хора в затруднение, но ние като едно силно ядро, успяхме да им помогнем. Това, което най-много ме впечатли е, че всички те имаха надежда“, ще сподели Калин Евтимов, а Мария ще допълни: „Имаме обща цел – да не забравяме доброто и да го припомняме на хората“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре