Сега четете
Слух погреба сестрата на Лили Иванова

Слух погреба сестрата на Лили Иванова

Абсолютен обрат с настойчивите слухове за семейна трагедия при Лили Иванова.

По-голямата сестра на поп певицата Лили Иванова – Магда, е жива. Различни източници написаха, че примата тайно е погребала сестра си. Журналистката Валерия Велева, която е близка до Иванова, отрече информацията с пост в социалните мрежи.

Ето какво написа Велева в социалната мрежа.

От известно време една „новина“ се върти из жълтите медии, препечатва се и се мултиплицира: „Лили Иванова погреба сестра си в пълна тайна“, пишат „колегите“ и на никого не му идва на ум (или умишлено не иска) да се обади и да попита в офиса на примата – вярно ли е или не“, коментира Велева.

„Вместо това четем вече и в по-сериозни издания: „Естрадната примадона е спуснала информационно ембарго относно смъртта на кака си, защото не искала да се натоварва излишно с емоции, които не й носят положителен заряд“. Е, искам на всички да кажа – ТОВА НЕ Е ВЯРНО!“, заяви журналистката.

Вижте и

„Вярно, че всяка „новина“, клюка или слух около най-голямото име на бг попмузика предизвика щур интерес, но моля, ви колеги, поне спазвайте някакви етични норми. Никой няма да откаже, ако попитате, каквото искате за живота на Лили Иванова.

Ами, ако видите сестрата на Лили Иванова в публиката на концерта й в Народния театър? Ще се извините ли? Какъв е този хъс да сриваме публичните личности, да омаскаряваме? И докога? Нищо свято не остана!“, написа Валева, която използват цитат от дневника на Лили Иванова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре