Сега четете
Изпратиха днес в последният й път Теодора Николова от жестоката катастрофа в Пловдив

Изпратиха днес в последният й път Теодора Николова от жестоката катастрофа в Пловдив

Днес на гробищния парк на Рогошко шосе десетки близки и роднини изпратиха в последния й земен път 20-годишната Теодора. Погребението на 21-годишния Кристиян е насрочено за утре, 16 май, на Централните гробика в Пловдив.Няма установено наличие на алкохол в кръвта на 21-годишния Кристиян Екмекчиян, който предизвика катастрофата на пловдивския булевард „Руски“, при която живота си изгубиха самият той и 20-годишната му спътничка Теодора Николова, а други двама техни приятели бяха тежко ранени. Това сочат резултатите от назначената химическа експертиза, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Дали обаче Кристиян е употребил някакви упойващи вещества преди да седне зад волана във фаталната нощ на 13 май, все още не е ясно, тъй като не са готови резултатите от взетите проби. По данни на БНТ обаче в багажника на джипа „Рейндж ровър“ пристигналите на място полицаи са открили голямо количество флакони с райски газ.

Няма и официална информация за скоростта, с която е „летяло“ превозното средство по основния пловдивски булевард преди да се вреже в големите чинари преди кръстовището с бул. „Шести септември“. Ровърът обаче е заснет от камерите на общинско предприятие, като според записа Кристиян Екмекчиян е карал с най-малко 150 километра в час. От държавното обвинение уточниха, че е назначена химическа експертиза затова имало ли е наличие на наркотични вещества, както и автотехническа експертиза-за установяване на причините за произшествието и скоростта на движение на автомобила. Заключенията на същите още не са изготвени.

Вижте и

При катастрофата бяха ранени още двама души – 22-годишните Иван и Николета, които бяха транспортирани за лечение в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. Там е и пожарникарят, върху когото падна дърво при спасителните дейности.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре