СИМЕОН СЛАВЧЕВ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ЗА РАЗГРАД, ПОЗДРАВИ МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ПО ПОВОД ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

Днес, по повод отбелязването на Международния ден на медицинските сестри, водачът на листата на БСП-Разград Симеон Славчев се обърна към медицинските сестри с емоционален поздрав:

„Уважаеми медицински сестри, приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 12 май – Международния ден на медицинските сестри. Изказвам благодарност на всички Вас – медицинските специалисти на територията на град Разград за труда и грижите, които полагате. Вашият празник е празник на живота, здравето и хуманността. Вие, професионалистите по здравни грижи, сте най-близо до хората, когато имат нужда от медицинска помощ, грижа и състрадание. Без вас здравеопазването не би могло да бъде възможно и пълноценно. Пожелавам Ви вяра, удовлетвореност от свършеното и увереност, че българското общество оценява по достойнство вашия труд и значимост за здравната система.

От името на коалиция „БСП за България“ бих искал да Ви благодаря за професионализма и за това, че въпреки трудностите и несправедливото заплащане, заедно с лекарите се борите за спасяването на всеки човешки живот.

Здравето е най-важният капитал на българската нацията и затова лекарите, медицинските сестри, акушерките и рехабилитаторите заслужават огромно уважение, признание и високо и справедливо заплащане на техния труд. Бъдете здрави и благословени!“

 

 

 

Вижте и

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре