Сега четете
Бойко откри кампанията на „ГЕРБ“ със силни изказвания:Наивни сте, с коварен план ПП Ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин

Бойко откри кампанията на „ГЕРБ“ със силни изказвания:Наивни сте, с коварен план ПП Ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи поредните интересни изказвания и посочи конкретни виновници за политическата криза у нас.

Наивни сте, с коварен план ПП Ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е умен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи – да се вдигнат данъците. Някой трябва да дойде и да извади държавата от блатото за 2 години. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към своите в Бургас на откриването на кампанията за избори 2024. Заедно с него бяха Мария Габриел, Ева Майдел, Росен Желязков и целият актив на партията. Те отправиха своите послания пред симпатизантите и призоваха за подкрепа.

„След 2 години управление ГЕРБ ще падне и така добре ПП усвоили кеша, отново ще са на политическата сцена. Имат сега, да дават на социолози по 20 хиляди лв., както каза Кирил Петков, че му искали. След 2 години отново ще сме в същата позиция. Те не водят кампания в момента, не ги интересува. Знаят, че трябва да са в парламента и да са опозиция. Денков беше тук с 15 човека, в София бяха 50, те не водят кампания, не им е нужна“, продължи да разсъждава председателят на ГЕРБ.

Мога да говоря много, но е тъжно. Една стабилна България в момента няма посока, всичко се случва другаде. Дано българите проумеят и разберат. Ако се задейства планът и схемата, много трудно с разделена държава ще излезем от кризата“, каза Борисов и даде примери: „Когато похарчиш половин милиард лева за зимно почистване, а няма една снежинка. Когато прати жена си, брат си, чичо си, леля си във всички общини и фирми.“

„Не бъдете наивни – то е като с „Лукойл: и петрола. За 3 години ви обраха, както никой не го е правил. Бъркали са на всеки в джоба с 1 лев“, продължи Бойко Борисов.

„ПП защитаваше най-успешно руските интереси и 100% от газа в момента в България е руски. Г-н Петков каза – да, молекулата е руска. Това значи, че целият газ е руски. Защо не говорихте с ГЕРБ да сложите забрана както руския петрол, да забраним и руския газ. Посредниците печелят огромни пари на вашия гръб. Да помогнем на тези партии да разберат, че хората не са слепи. Те имат такова съзнание – за тях, когато престъпват закон и правят нещо неморално, те имат право“, каза Бойко Борисов.

„Дори ГЕРБ расте по-бавно от външния дълг на България, дефицитът е толкова голям. Ще се заема с държавата, когато ГЕРБ стигне нивото на външния дълг като избиратели“, каза той.

Вижте и

„4 години ГЕРБ го няма – коя корупция падна, точно обратното – фалшифицират подписи и поръчки и по креслата е цялата им рода. Вие им помагате с прикриването на всичко това. Акад. Денков казва – да обвинят пудела, той е виновен. Всички мълчите и казвате – да“, допълни той.

Той не пропусна да коментира и ексминистъра Бойко Рашков. „Колкото повече стои Рашков при тях, толкова по-добре. Той е въоръжен с чадър и се пази. Сложили го втори в Перник след Кирил, за да може той да влезе от София и Рашков да е депутат“, обясни Борисов.

„С Мария Габриел положихме огромни усилия да има правителство, не знаех какво да отстъпвам повече. Тези хора през тези 3 години по различни схеми са се облагодетелствали много. Обществото ги разкри, не ние. Когато правехме правителство, Лена стоеше с лаптопа и чукаше всяко име в Гугъл. Ако ние сега начукаме техните имена в Гугъл, един не ставаше да преговаря с нас“, каза Борисов. Дано Лорер влезе, че да му намерим работа, на него и на жена му, пошегува се той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре