Сега четете
Филмът за спортната легенда Гунди е готов,тръгва от Октомври месец

Филмът за спортната легенда Гунди е готов,тръгва от Октомври месец

Пуснаха дълго чакания трейлър на филма „Гунди – легенда за любовта“. Той бе представен тази сутрин в ефира Нова телевизия.

Лентата разказва за кариерата и живота на легендата Георги Аспарухов. Премиерата на пълнометражния филм е насрочена за 18 октомври.

Режисьорът Димитър Димитров и операторът Борис Славков разкриха  интересни подробности за филма.

Гунди е идол, легенда и трябваше да бъдем много внимателни. Историята му е много интересна за този век, в който ние живеем – дори и за хората, които не са фенове на футбола. Защото дава отговор на въпрос, който и днес вълнува всички – каква е цената да си на върха“, обясни Димитров.

Вижте и

За огромния мащаб на филма говорят цифрите: 59 актьори, 3000 костюми, 100 души на терен, 1000 гледни точки и специални обективи, поръчани специално от Австрия, които помагат да се получи визия от 70-те години на миналия век.„Гунди – легенда за любовта“ е пълнометражен игрален филм, посветен на великия и обичан футболист. Лентата проследява живота на големия спортист – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край. На екран ще оживеят и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани във филма.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре