Сега четете
Кирил Маричков прекъсна участието си от турне ,заради здравословни проблеми

Кирил Маричков прекъсна участието си от турне ,заради здравословни проблеми

Неприятна и доста притеснителна новина научихме за Кирил Маричков от страницата на „Фондацията“. Поради здравословни причини е прекъснал турнето си в САЩ и Канада и с придружител се връща отново в България.

Колегите му издадоха, че преди да тръгнат на задграничното си турне той е претърпял неприятен инцидент, но с цената на всичко е придружил колегите си. Болките са станали непосилни и лекарите са му забранили да продължи с изявите си.

„Здравейте, приятели! До този момент ние от „Фондацията“ направихме три концерта в Канада и два в САЩ. Още в България, точно преди да тръгнем за Америка, Кирил Маричков претърпя инцидент. Успя с цената на огромни болки да свири и пее до този момент, но сега болките станаха нетърпими и по препоръка на лекари, се налага да се върне в България за лечение. Осигурихме му придружител и помощник за полетите и се надяваме всичко да бъде благоприятно!

Мислехме да прекратим турнето, но той ни помоли да продължим. Би бил щастлив хората да пеят песните му преди неговата 80-годишнина, а ние обещахме да му изпращаме видеа с пеещата публика. Нека всички, изпитващи респект към него, да изпеем негови песни заедно, тук в Америка.

Вижте и

Това ще го направи истински щастлив. Той толкова искаше да направим тези концерти, че това е най-малкото, което можем да направим за него в този момент. Ще изпълним заръката и турнето продължава: Мастър Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и Дони. Ние ще изпеем песни на Кирил Маричков и “Щурците”, както и песни на групите, от които произлизаме. До скоро, приятели, и нека се помолим за оздравяването на нашия приятел и учител Кирил Маричков!“, пишат колегите му в социалните мрежи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре