Сега четете
Изпълнителният директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев успокои народа,че нов стадион ще има

Изпълнителният директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев успокои народа,че нов стадион ще има

Изпълнителният директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев, говори по редица актуални теми свързани с бъдещето на клуба, като засегна и основната тема с реконструкцията на стадион „Българска армия“.

Както е известно, Гриша Ганчев и синът му Данаил предоставиха безвъзмездно акциите си на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“.

„Ние сме наясно каква е ситуацията. Искам да успокоя цялата общност, че стадионът ще бъде построен. Наясно сме какви са административните пречки досега, имаме недоброжелател, знаете кой е. Имайте предвид, че към момента са внесени 7 милиона и малко, а още този месец ще се внесе разликата до 28 милиона“, каза Стоян Орманджиев.

След смяната на собствеността, юношата на ЦСКА ще се занимава основно с административните дела в клуба.

Вижте и

„Досега акциите бяха разделени 40 на 40 с участие на Христо Стоичков. Към днешна дата всички акции ще бъдат във „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“ и участието на Христо Стоичков се запазва. Ако може да го структурираме като модел на управление, ние с Филип Филипов ще сме изпълнителни директори, като той ще е отговорен за футболната част, а аз ще съм по към административната част“, допълни Орманджиев.ЦСКА трябва да има школа, база с терени и общежитие, както и нормални условия за децата. Имаме идеята и мястото. Няма да го споделя, защото има недоброжелатели. Следващите 2 години детско-юношеската школа ще страда. Ще трябва да се местим и децата да тренират на терени под наем, които са уредени. Ние до последно използвахме игрищата на „Българска армия“, но знаехме, че в един момент могат да ни кажат да напуснем. Потенциално има допълнителен терен на „Панчарево“. Изгражда се ресторант и ще има подобрения по съблекалните, за да могат да се играят мачове, евентуално и Втора лига“, разясни Орманджиев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре