Сега четете
Тръмп е е разработил подробен план за мирно прекратяване на конфликта в Украйна

Тръмп е е разработил подробен план за мирно прекратяване на конфликта в Украйна

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е разработил подробен план за мирно прекратяване на конфликта в Украйна, но няма да го обяви до края на изборите. Това съобщи в петък The Telegraph.

„Има план, но той няма да го обсъжда по кабелните новини, защото тогава губите всички лостове“, каза източникът.

Вместо това, Тръмп ще се съсредоточи върху простото послание, че може да спре конфликта, в опит да спечели гласовете на онези избиратели, които подкрепят мирното му разрешаване.

„Той иска да спре касапницата. Това е посланието: „Тръмп ще спре касапницата“, добави източникът, имайки предвид стикерите с политически лозунги на кандидатите, с които техните поддръжници украсяват колите си.

Вижте и

В края на април в интервю за списание Time Тръмп каза, че ако бъде избран, няма да окаже помощ на Украйна, освен ако Европа също не отдели средства.

Русия многократно е изразявала своята позиция по отношение на ситуацията около Украйна на различни нива. Както отбеляза по-рано официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, Москва винаги е била и остава отворена за дипломатическо разрешаване на кризата и е готова да отговори на наистина сериозни предложения, докато режимът в Киев прекъсна и забрани преговорите с Русия.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре