Сега четете
Нинова: Главчев започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено

Нинова: Главчев започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено

„Димитър Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И той започна като началника си Бойко Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено“, това написа в профила си председателят на БСП Корнелия Нинова в Фейсбук профила си.

„Главчев е разрешил построяването на частна детска болница. Неговият Министерски съвет я е гласувал единодушно без нито един коментар. Сега Главчев дава на ДАНС и прокуратурата сигнал. Срещу кого? Срещу себе си? Срещу министрите си?“, попита реторично тя.„Още по-нелепо става поведението на премиера, който първия ден защитава решението, а на следващия се сеща, че служебно правителство трябва да организира избори, а не да се занимава с дългосрочни въпроси“, написа още Нинова.

„Хора, това е пародия. Единственият начин Главчев да се сдобие с някакво що-годе достойнство е да каже кой го накара да вземе това решение и срещу какво, кой му нареди правителството, кой му сменя министрите? Кой управлява реално държавата, защото и на децата вече е ясно, че не е той“, с тези думи завърши поста си Нинова

 

 

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре