Сега четете
Фестивалът „Хисарлъка Experience“ ще се състои тази година през юли

Фестивалът „Хисарлъка Experience“ ще се състои тази година през юли

Фестивалът на преживяванията „Хисарлъка Experience“ ще се състои тази година от 12 до 14 юли, съобщиха организаторите от  Collective Crew. Събитието ще се състои за трети път, в крепостта над град Кюстендил и ще бъде със свободен достъп.

На музикалната сцена в първата вечер ще излязат „Мерудия“, Ethno Venture и Kopriva. През втория ден участие във феста ще вземат Руши, Yana и Leena. В последната вечер на фестивала група PIF и талантливите Jin Monic ще зарадват посетителите със своята музика, казаха организаторите.

През деня изложби на талантливи артисти, занаятчийски изделия и вкусотии ще допълнят изживяването. Около старинната крепост за децата ще има организирани игри, арт-работилници, атракциони и други весели занимания. Посетителите ще имат възможността да се насладят на залеза от хълма над града и природата в парка през целия уикенд.

За първи път по време на тазгодишното издание ще има отворена сцена, където посетителите ще имат възможността да се проявят и да споделят своя музикален талант пред публиката, казаха още организаторите на фестивала. Той се осъществява с подкрепата на Община Кюстендил и местното Сдружение по туризъм.

Вижте и

Идеята на организаторите от Collective Crew е да съберат на едно място красотата на старинните забележителности с модерните технологии, в красиво преживяване сред природата. Фестивалът предлага изложби, топла храна и студени напитки, хамаци сред дърветата, за пълен релакс на посетителите на феста, допълниха още организаторите.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре