Сега четете
Успешните работодатели с отличия от Balkan Business Awards 2024

Успешните работодатели с отличия от Balkan Business Awards 2024

Най-успешните работодатели ще бъдат отличени от д есетото юбилейно издание на  Balkan Business Awards. Организатори  на форума са Global Media, част от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS.

Церемонията ще се състои на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Финалист за златните статуетки  в категория за най-успешни работодатели е  Al Amar – единствената по рода си на Балканите верига магазини, посветена на парфюми и ароматизиращи продукти от Близкият Изток. Веригата предлага продуктите на парфюмерийният гигант от Дубай-Swiss Arabian, парфюмни концентрирани масла от Египет, най-доброто от продуктовата гама на Nabeel, Дубай.

Al Amar е марка, която носи в себе си мистерията на Изтока и изтънченият вкус на Европа.
Веригата Al Amar Perfumery house, създадена през 2014 г., е официален представител и вносител на световно известни брандове парфюми и концентрирани парфюмни масла от Близкият Изток. Вносител е на най-новите дизайнерски парфюми на Swiss Arabian, Nabeel, Sawalef, Pierre Precieuse, Sapil, Chris Adams и други. Ароматите са създадени от швейцарски парфюмерийни дизайнери и се произвеждат в Дубай, Кайро и други страни от региона.
Парфюмите се отличават с типичната за Арабският свят трайност и уникалност на съчетанията. Поставени в дизайнерски бутилки и опаковки, те пресъздават мистиката на Изтока, лукса и магията на друг свят.

Уханните парфюми идват директно от Египет благодарение на Ахмад Хамид и неговата съпруга Свилена – той е международен консултант, а парфюмите са семеен бизнес. Решава да прави бизнес тук, за да представи на европейския пазар нещо различно и уникално, на фона на изобилието от различни продукти. Говори идеално български, тъй като комуникацията с клиентите за него е от изключително значение. 
„Със Swiss Arabian ставате богове! Въздействието на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian“, споделя Ахмад Хамид.

Партньорите на събитието, изготвили за поредна година безупречната селекция за наградите , са: ЗОНТА Клуб София, Българската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Индустриалния Капитал, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Българо-Македонската Търговска Палата, Българо-Китайската Търговско Промишлена Палата, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество и др.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре