Сега четете
Интензивен трафик за товарни автомобили по гранични пунктове

Интензивен трафик за товарни автомобили по гранични пунктове

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на своя уебсайт. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

Трафикът е интензивен нa граничните пунктове „Видин“, „Кардам“, „Оряхово“ на изход за товарни автомобили.

Поради повреда от 28 април фериботният кораб, обслужващ граничния пункт „Никопол“, преустанови плаване от и за Румъния по установения график. Работата ще бъде подновена при отстраняване на повредата.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През пунктовете „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Вижте и

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични пунктове. На „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни временната организация на движението за пътуващите с леки коли преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е нормален на всички контролно-пропускателни пунктове.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре