Сега четете
Петър Тодоров: Шофьорът на Рашков посрещаше Стефан Димитров, засичал съм го пред кабинета му в МВР

Петър Тодоров: Шофьорът на Рашков посрещаше Стефан Димитров, засичал съм го пред кабинета му в МВР

Стефан Димитров съм го виждал многократно да влиза в сградата на МВР. Спираше на уличка, която е забранена. В някои случай съм виждал да влиза през транспортния вход, посрещан от шофьора на Рашков. Засичал съм го пред кабинета на Рашков, докато е чакал да влезе при него. Виждал съм и Марин Димитров, бащата на Стефан, в МВР. Не знам по какъв повод са влизали, аз не съм запознаван с тези лица, не ги познавам“, заяви бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров пред парламентарната комисия по казуса с аферата в „Митниците“, предаде репортер на „Фокус“.

 

По думите му е виждал Стефан Димитров в сградите на МВР и Главна дирекция „Национална полиция“, при директора по това време Венцислав Кирчев.

 

„Стефан Димитров има същата роля в МВР, както Мартин Божанов – Нотариуса в съдебната власт“, посочи Тодоров.

 

Вижте и

„До мен не са постъпвали сигнали относно Стефан и Марин Димитрови. Разбрах през пролетта на 2022 г., че ДАНС има интерес към двамата“, допълни бившият главен секретар на МВР.

 

Бившият главен секретар на МВР съобщи още, че от колеги знае, че Стефан Димитров често е ходил при шефа на КАТ Тенчо Тенев, както и че е бил на банкет на „Пътна полиция“ в област Хасково.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре