Сега четете
Коалиция „БСП за България“ внесе десет хиляди подписа за регистрация за предстоящите избори в ЦИК

Коалиция „БСП за България“ внесе десет хиляди подписа за регистрация за предстоящите избори в ЦИК

Коалиция „БСП за България“ внесе десет хиляди подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент на 9 юни. Това съобщи лидерът на коалицията Корнелия Нинова пред журналисти. Тя коментира, че тръгват с амбицията да печелят доверието на хората, защото са доказаната във времето единствена алтернатива.

Корнелия Нинова коментира още, че през годините нито един път не са влезли в „сглобки“, а напротив – борили са се с тях и със задкулисието и са единствената партия, която никога не се е събирала с ГЕРБ и с модела на управление на Бойко Борисов. На 1 май правим едно голямо ляво обединение, събираме се с хора в ляво, в патриотичния блок, такива, които искаме най-накрая истинската промяна в България да стане, а не фалшивата – така че тръгваме с това самочувствие и с готовност за победи.

На въпрос на какви хора ще заложат за евроизборите, Нинова посочи, че това ще са сигурни хора, професионалисти и хора, които ще защитават националния интерес. Имената ще разберете на 27 април, когато редим листата, допълни тя.

Относно номинацията на Елена Йончева от други формации, Нинова посочи, че рано или късно зависимостите лъсват. Това дава обяснения за прекратените ми отношения с Елена Йончева много преди вчерашния ден, добави тя.

Вижте и

Изненадана съм от арогантността това да стане публично и помпозно, коментира лидерът на левицата.

Нинова коментира и решението на Ваня Григорова, която бе номинирана за кмет на София, да се регистрира за предстоящите избори в ЦИК. Тя посочи, че не вярва да постигнат големи резултати. Ваня Григорова излъга четири пъти за много кратко време – излъга избирателите си, като направи сглобка с ГЕРБ в общината, излъга работниците като първо си повиши собствената заплата, а не техните, излъга левицата на Георги Първанов, получи тяхната подкрепа, тя бе новата звезда, излъга и нашата градска организация, структурите, които работихме за нея. Без БСП тя нямаше да има този резултат на изборите, заяви Нинова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре