Илиана Раева бясна и отсече,че отборът ни на художествената гимнастика няма вече да участва в Световната купа в Баку (Азербайджан)ан)

Президентът на Българската федерация художествена гимнастика Илиана Раева изрази недоволството си от съдийството при ансамблите на Световната купа в Баку (Азербайджан).

Българският отбор получи оценка от 35.750 за композицията си с пет обръча снощи. Щабът на България подаде контестация за оценката, която беше отхвърлена.

„Уважаеми дами и господа! Отборът ни е безскрупулно порязан! Неслучайно за първи път си позволяваме да подадем контестация! Я понеже, тук има много “разбирачи”, я ми напишете, колко е реалната ни оценка на DА (трудност с уред)“, написа Раева под пост в официалната страница на федерацията.

Тя заяви, че Европейската купа в Азербайджан ще бъде последното състезание в Баку, на което България ще участва.

„Европейската купа в Баку ще е за последно! България там повече няма да ходи!“, написа Раева.

Тя се изказа остро и за оценките за артистичност на Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева в индивидуалната надпревара, които са съответно втора и пета след първия ден.

Вижте и

Оценките на Елвира на артистичност, безобразие! Както и на Ева. И това ще мине“, добави Раева.

„Не спирайте да подкрепяте момичетата, защото те са много силни и заслужават да бъдат подкрепяни и обичани! Трудят се много и на фона на всичко, с което сте заобиколени в живота си, са белите лястовици, с това което постигат и с което ви даряват години наред!“, написа още президентът на централата.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре