Сега четете
Дебора показа крака си с белег от нападението и с макетният нож

Дебора показа крака си с белег от нападението и с макетният нож

Помните Дебора от Стара Загора, която бе нарязана с макетно ножче от ревнивия си приятел?! Няма как да забравим тази история и всички се молим той да получи заслуженото наказание. 

За някои от нас историята може да е в миналото, но Дебора все още носи отпечатъците на ужасното преживяване. Тя сподели нов кадър в социалните мрежи, на който се вижда един от ужасните белези, който ще й напомня до живот за случилото се.

„Само един човек може да ви направи щастливи и да промени живота ви- вие самите“, пише тя под снимката, която е поместила в своя профил в Инстаграм. на десния й крак се вижда жесток белек, който ще й напомня как Георги искаше жива да я одере.

Дебора получи много положителни коментари под снимката и всички отбелязват колко е красива. „Тези белези няма да те направят по-грозна. Носи ги с гордост, за да ти напомнят колко си силна и да не правиш в бъдеще грешки“, съветват я нейни почитатели.

Вижте и

А след успешната песен с Лидия и след това парчето с Deep Zone Prodject, Дебора е категорична, че иска да стане известна певица и вече работи върху нова песен, която се надява в най-скоро време да представи на всички, които застанаха зад гърба й и я накараха да повярва, че лошото може да остане в миналото.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре