Сега четете
Интензивен е трафикът по гранични пунктове

Интензивен е трафикът по гранични пунктове

Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния и Сърбия на изход за товарни автомобили, а с Турция движението е натоварено за камиони в двете посоки. Това съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР на сайта си. Информацията за движението по граничните пунктове е към 6:00 часа тази сутрин.

На границата с Румъния движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“, „Оряхово“, „Никопол“ и „Дуранкулак“ на изход за товарни автомобили.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия движението е интензивно на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Вижте и

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония.

Трафикът е интензивен на границата с Турция при ГКПП „Капитан Андреево“ и „Лесово“ в двете посоки за товарни автомобили.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре