Сега четете
НАТФИЗ е домакин на семинар за творчеството във фокуса на психологията

НАТФИЗ е домакин на семинар за творчеството във фокуса на психологията

НАТФИЗ е домакин днес на семинар на тема „Творчеството във фокуса на психологията“, с основен организатор Института за изследване на населението и човека. Събитието е част от календара на Българската академия на науките (БАН), уточняват от НАТФИЗ.

Ще бъдат представени презентации и интервюта, където научното знание оживява, представено чрез нови открития, вълнуващи теми и интригуващи резултати в споделено пространство за експериментиране с творчески задачи и поглед отвътре към литературното творчество, коментират организаторите.

Предвидени са изложения и дискусии, където участници с различни гледни точки по темата обсъждат индивидуалната перспектива и личния опит в намирането на оригинални решения, създаването на нови възможности и постигането на желани резултати.

Панел „Творчеството в науката и в социалната сфера“ е с участието на д-р Весела Банова, д-р Петър Топуров и Красимир Георгиев, а в „Последователност и промяна: Трудът в творческата дейност“ ще се включат проф. Катя Стойчева и  проф. Владимир Радулов.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре