Сега четете
Тошко Йорданов: Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС,

Тошко Йорданов: Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС,

Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС. Той е такъв благодарение на Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев, и генерал Атанас Атанасов, които промениха Конституцията, орязаха правомощията на президента и сервираха служебен кабинет на ГЕРБ-ДПС. Това каза Тошко Йорданов в отговор на въпрос, свързан със смяната на служебния външен министър, преди началото на заседанието на временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на Асен Василев в тях.

Тошко Йорданов коментира, че ГЕРБ „не са луди да откажат нещо, като им дадат“. Относно канала за контрабанда на цигари и ролята на Никола Николов-Паскал Йорданов посочи, че този канал не се е появил в последните три месеца, но фактите, с които представители на „Продължаваме Промяната“ вероятно са били забъркани в него затова има доказателства. Оттам нататък си има прокуратура и следствие, които трябва да проверят всичко назад. Каквото можем ще направим, добави Йорданов, който е и председател на комисията.

В рамките на днешното заседание комисията ще изслуша председателя на Държавната агенция „Национална сигурност“ и служебния финансов министър. За осигуряването на реда в залата са присъстват квестори.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре