Сега четете
Силвия Къцарова:Тази година за мен е феноменална предстои ми турне и ,отделно голям юбилеен концерт в зала 1 на „НДК“

Силвия Къцарова:Тази година за мен е феноменална предстои ми турне и ,отделно голям юбилеен концерт в зала 1 на „НДК“

Кой не знае Силвия Къцарова една от най-известните изпълнителки  в поп-музиката.Нейните песни са покорили върховете на класациите,като „Обещай ми Любов“ Топъл дъжд“, „Големият кораб минава“, „Огън от любов“и др.Със своя талант, специфичен тембър и маниер на изпълнение, повлиян от ритъм енд блус и соул, тя има определяща роля за успеха на LZ. В края на 80-те голяма популярност придобиват дуетите ѝ с Васил Найденов „Огън от любов“ и „Всичко е любов“, а в началото на 90-те е – и „Моля се“. „Топъл дъжд“ е обявена за „Мелодия на годината.Силвия Къцарова даде интервю за „Любословие „предстои да посрещне 7о-годишен юбилей с голям концерт в зала 1 на „НДК“ на 04Ноември 2024 г.

Ти на 04 Ноември ще отбележиш 70-си юбилей с грандиозен концерт в зала 1 на „НДК“ да разкажеш какво ще видят твоите почитатели?

Аз подготвям албум,който ще се казва „Седемдесет нюанса сиво“и освен ,че ще изпълня много нови песни на концерта ,подготвям и отделно спектакли   ,които ще бъдат представяни в различни градове.Работя с голям екип  музиканти в момента  и съм поканила за водещи известни лица. Също така ще има скечове  от Георги Мамалев  Тончо Токмакчиев  ,Камен Воденичаров.Гост изпълнители ще бъдат Теди и Дичо.

Това някакво турне ли ще бъде освен ,концерта в „НДК“?

Да за сега имаме три града с ,които съм се договорила ,но продължавам и с други градове да преговарям,защото малко закъснях ,че бях и на почивка в чужбина.

В твоят нов албум „Седемдесет нюанса сиво“ какви песни си включила?

Имам доста нови песни и от Гого Медиатов  имам също така три мои песни .

Има песни ,които са чувани и познати ,но не са излизали в албум и чисто нови ,които въобще не са излизали и чувани.Имам дует с Орлин Горанов и дует с Паула ,която живее в Италия .

Твоята дъщеря Теди какво прави в момента?

Ами Теди е добре прави нова песен нови фотосесии и отделно ще бъде част от музикалното турне и ще участва на концерта в „НДК“

Вижте и

Каква почивка си даде в началото на 2024 беше пътувала на доста места?

Да бяхме в Парагвай и в Латинска Америка и сега ми предстои една прекрасна година с поредицата концерти в различни градове и отделно големият юбилей грандиозен в зала 1 на „НДК“ Цялата ми подготовка върви прекрасно утре снимам  клип на песен написана от Евгени Минчев и въобще всичко е наред.По-натам през годината очаквам гости от чужбина и ще ги развеждам из България ,като им показвам различни градове.

Канят ли те в реалити предавания да си жури или нещо благотворително ?

Да сега ще бъда гост в „Като Две Капки Вода“,като ще ме имитират и там ще обява концерта.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре