Сега четете
Трафикът е интензивен по гранични пунктове

Трафикът е интензивен по гранични пунктове

Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния и Турция на изход за товарни автомобили. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по граничните пунктове е към 6:00 часа.

На границата с Румъния движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин”, „Оряхово”, „Никопол” и „Кардам” на изход за товарни автомобили.

Трафикът е интензивен и на границата с Турция на ГКПП „Капитан Андреево” на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция движението е нормално на всички ГКПП. Затруднено е преминаването през ГКПП „Кулата“/„Промахон“ поради въведената от гръцките власти временна организация за поетапно ограничаване на движението на товарни автомобили в двете посоки. Извършва се ремонт на повредени участъци от пътните ленти за камиони и периодично те преминават само през една лента на вход и една – на изход. Ремонтните дейности на ГКПП „Промахон“ ще продължат до 16 април.

През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Вижте и

Трафикът на границата със Сърбия е нормален на всички ГКПП. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Движението на границата с Република Северна Македония е нормално на всички ГКПП.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре