Сега четете
Приветстваме решението министър Гвоздейков да оглави щаба за изборите

Приветстваме решението министър Гвоздейков да оглави щаба за изборите

Мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да оглави щаба за изборите, за да може да се проведат честни и демократични избори. Това каза в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В отговор на въпрос дали се притеснява, че Гвоздейков е бил член на „Продължаваме Промяната“ (ПП) и е изключен от партията Борисов каза, че настоящият служебен министър е бил учредител на ПП, „беше знаме, беше символ, безспорно честен човек и така всички ще са спокойни“. Имам доверие на хората, които честно и отговорно са си вършили работата. Ако отново се договори с „Продължаваме Промяната“, ще стане като на предишните избори – „ала-бала“, допълни той.

В отговор на въпрос дали новоназначеният за директор на Агенция „Митници“ Георги Димов не е смяна на един човек с друг, Борисов каза, че не познава Димов, но Димов е бил заместник на Румен Спецов. Екипът на Спецов трябва да събере приходите и в митниците, и от данъците, допълни той.

Запитан дали познава Паскал, Борисов каза „не“, а след това посочи, че „докато сме били ние, се криеше в чужбина“. По време на управлението ни, контрабандата на цигари беше свалена от 34% на под 1%, добави Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре