Сега четете
Интензивен е трафикът по граничните пунктове

Интензивен е трафикът по граничните пунктове

Интензивен е трафикът на някои гранични пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия на изход за товарни автомобили. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по граничните пунктове е към 6:00 часа.

Интензивно е движението за товарни автомобили на границата с Румъния на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“ и „Кардам“ на изход от страната.

На границата с Гърция при ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили трафикът също е интензивен. Затруднено е преминаването през ГКПП „Кулата“/„Промахон“ поради въведената от гръцките власти временна организация за поетапно ограничаване на движението на товарни автомобили в двете посоки. Извършва се ремонт на повредени участъци от пътните ленти за камиони и периодично те преминават само през една лента на вход и една на изход. Ремонтните дейности на ГКПП „Промахон“ ще продължат до 16 април 2024 г.
През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е интензивен на границата със Сърбия при ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Вижте и

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове на границата с Република Северна Македония и Турция.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре