Сега четете
Срещнах се лично с Асен Василев и Атанас Атанасов

Срещнах се лично с Асен Василев и Атанас Атанасов

Срещнах се лично с лидерите нa „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев и „Демократична България“ (ДБ) Атанас Атанасов в четвъртък и в петък, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Народното събрание по повод преговорите за съставяне на правителство. Той допълни, че няма значение къде са се срещнали.

 

В нашата парламентарна група и партия категорично никой не желаеше да разговаря с тях – никой, защото през всички преговори са се наслушали на обиди, коментира Борисов.

 

В петък бях получил смс от Василев все пак да се срещнем и да направим правителство. Благодаря му, че се отзова веднага, след като му се обадих, посочи лидерът на ГЕРБ и допълни, че в четвъртък е казал на Атанас Атанасов, че прави всичко, за да се случи това.

 

Вижте и

Много исках да има правителство, заяви Бойко Борисов и допълни, че по тази причина от ГЕРБ са избрали преговорен екип, който близо 20 дни е преговарял по всички точки.

 

През това време чухме какви ли не обиди с цел да ни сплашат, коментира още лидерът на ГЕРБ и добави, че не се плаши така лесно, както си мислят. Борисов каза и че и сега, както винаги, е бил диалогичен и отстъпчив, и е поставил държавата пред партията.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре