Сега четете
В Кюстендил днес ще бъде избрана 57-та девойка „Кюстендилска пролет“

В Кюстендил днес ще бъде избрана 57-та девойка „Кюстендилска пролет“

Богатата програма, посветена на „Кюстендилска пролет“ през тази година започва с избора на 57-та поред девойка „Кюстендилска пролет“, съобщиха от Oбщината. Началото на спектакъла, на който ще бъдат избрани девойка – символ на града и две подгласнички ще се състои днес, от 19:00 часа, на централния площад „Велбъжд“ в града. Претендентките за титлата през тази година са 14.

 

Водещ на събитието ще бъде Димитър Павлов, а гостите на спектакъла ще имат възможността да се насладят на фолклорните изпълнения на Деси Добрева и на един от най-популярните рап-изпълнители сред младата аудитория в България – FYRE, който гостува заедно с DJ THEO.

 

Вижте и

„Кюстендилска пролет“ 2024 г. ще продължи с богата програма в дните до 24 март, казаха още от Общината. В дните на традиционния празник ще се състоят четири концерта на две различни, специално построени за празника сцени, ще има и участия на едни от най-популярните български групи и изпълнители. През тази година се възобновява и традицията за празнично шествие до лесопарк „Хисарлъка“ на 21 март.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре