Сега четете
Предложеният проектокабинет е с изключително слаб състав

Предложеният проектокабинет е с изключително слаб състав

Изключително слаб състав на Министерския съвет, изключително слаб министър-председател. Това коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред журналисти по повод проектокабинета, който Мария Габриел, номинирана за министър-председател от първата по численост парламентарно представена парти ГЕРБ-СДС, представи при връщането на изпълнен мандат на президента Румен Радев.

Костадинов прогнозира, че това правителство ще изкара най-много до есента. В най-добрия случай – септември – октомври, уточни Костадинов.

Не бих казал, че са се разбрали. Нека да направим уточнение, всъщност ГЕРБ на практика извършиха политическо убийство, те убиха „Продължаваме промяната – Демократична България (ПП-ДБ)“. Тази формация вече престава да съществува, заяви още Костадинов. Според него от неделя насам това, което се е случило, е „тоталното зануляване на този политически проект“. Той каза също, че подозира, че за европейските избори във формацията ще има „тежка преференциална битка“.

Вижте и

Според Костадинов от логиката на ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ излиза, че няма защо да се ходи на избори в момента. Поставете се на мястото на Бойко Борисов – имате възможност да вземете нова хапка от властта в следващите няколко месеца, да унищожите прекия си конкурент, който преди две години ви арестува, същевременно разполагате с пълна подкрепа на ДПС, отбеляза лидерът на „Възраждане“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре