Сега четете
Завършено е строителството на нова детска ясла в ж.к. „Изток“

Завършено е строителството на нова детска ясла в ж.к. „Изток“

Завършено е строителството на нова детска ясла в ж.к. „Изток“, съобщава кметът на район „Изгрев“ Делян Георгиев на страницата си във Фейсбук.

„Щастлив съм, че успяхме да реализираме една моя „екстравагантна идея“ от предизборната кампания през 2019 г., в чийто успех никой не вярваше“, пише той в социалната мрежа.

Днес най-новото детско заведение в район “Изгрев”, земята за построяване на което придобихме по мое настояване от Министерството на външните работи, е факт и ще може още през месец септември тази година да приеме 144 дечица от “Изток”, “Изгрев” и “Дианабад” в яслените си групи, съобщава районният кмет.

Модерното здание разполага с чудесна архитектура, над 50 камери с висока резолюция, съвременна противопожарна и охранителна система, условия за обучение на деца със специални потребности, асансьор, инвалидни достъпи и “кухня майка”, в която ще готвим за децата от район „Изгрев“ и части от районите „Лозенец“, „Студентски“, „Младост“ и „Слатина“, отбелязва Делян Георгиев.

Вижте и

Любословие.бг припомня, че Делян Георгиев беше кмет на район „Изгрев“ в мандат 2019 -2023 година. На местните избори през октомври миналата година той отново се кандидатира и спечели изборите за районен кмет.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре