Сега четете
Интензивно е движението на някои от граничните пунктове

Интензивно е движението на някои от граничните пунктове

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика на граничните пунктове е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Видин“, ГКПП „Оряхово“, ГКПП „Никопол“ и ГКПП „Кардам“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Сърбия движението е интензивно на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Вижте и

На границите с Република Северна Македония и с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре