Сега четете
Променя се организацията на движение по част от АМ „Тракия“ от 19 март до 2 април

Променя се организацията на движение по част от АМ „Тракия“ от 19 март до 2 април

Променя се организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас от 19 март до 2 април, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Това се налага поради ремонт на фуги на две мостови съоръжения.

Променя организацията на движение в посока Бургас при 339-и км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

Движението в посока София се променя при 351-ви км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра.

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен, посочват от АПИ.

Вижте и

В края на февруари бяха подменени повредени осветителни тела в тръбата за София на тунел „Траянови врата“ на автомагистрала „Тракия“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре