Сега четете
Истинският разговор за сигурността в София ще го проведем с този за бюджета

Истинският разговор за сигурността в София ще го проведем с този за бюджета

Истинският разговор за сигурността в София ще го проведем с този за бюджета на София за 2024 г. Това се посочва в позиция на общинския съветник от МК „БСП за България“ Иван Таков, изпратена до медиите.

 

На днешната сесия на СОС Иван Таков каза пред журналисти, че повече от 10 години от БСП настояват да има заместник- кмет по сигурността. Според Токов е важно да има такава фигура, за да може да координира всички проблеми с мигрантите, битовите проблеми и наркопласирането. Общинският съветник смята, че днешната извънредна сесия на тема „Сигурност“ е обикновено пиар събитие за публична изява на определени политически лица, което няма да даде решение на проблемите в града.

 

Таков добави, че проблемът със сигурността в София е сериозен и не бива да бъде подценяван. „Крайно наложително е да вземем мерки, но преди всичко трябва да изясним един много важен въпрос – какъв ще бъде подходът ни към сигурността в София, каза Иван Таков.

Вижте и

 

Да бъде назначен заместник-кмет по сигурността, всички заедно да се погрижим за общинска полиция, да увеличим числеността ѝ, да оборудваме служителите с необходимата техника, защо не дори с дронове за наблюдение. Работата в тази посока е много и тя не е предмет на дискусия в едно пиарско събитие като днешната сесия, смята Таков. „Този разговор ни предстои – в комисиите, заедно с бюджета на Столична община за 2024 година“, каза още общинският съветник от БСП.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре