Сега четете
В последния от поредицата почивни дни се очаква засилен трафик към големите градове

В последния от поредицата почивни дни се очаква засилен трафик към големите градове

В последния от поредицата почивни дни се очаква засилен трафик към големите градове. Натоварени ще бъдат автомагистралите в цялата страна.

На пътен възел Симитли или близо до Симитли преди включването за АМ Струма се събират потоците от Банско и Гърция. Новото е, че след като трафикът от Банско се присъедини към този от главен път Е-79, следват само около 500 метра до АМ „Струма“, което би трябвало да облекчи трафика.

Опашка може да се образува (и в следобедните часове) точно на включването на автомобилите към Е-79 и в тези около 500 метра преди АМ „Струма“, където движението е в една лента.

Някои от почиващите по празниците са решили да пътуват през вчерашният следобед, тъй като движението по магистралата беше доста натоварено в посока София.

Тунел Железница е отворен и в двете посоки, ограничението на скоростта в него е 80 км/ч. Не така беше в съботния ден, когато едната пътна лента в посока София бе затворена, а в другата имаше ограничение от 40 км/ч.

Вижте и

Причината беше технически проблем – разместен капак на една от шахтите, заради спукана гума на автомобил.

От пътна полиция отново ще следят за всякакви нарушения и за шофиране след употребата на алкохол и наркотици. От там апелират и да не се шофира в аварийните ленти, което често се случва при задръствания.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре