Сега четете
Тони Димитрова:С труд и упоритост всичко се постига

Тони Димитрова:С труд и упоритост всичко се постига

Тони Димитрова даде интервю за „Любословие“и е една от най-популярните поп-изпълнителки.Тя през последната година направи поредица от концерти в зала 1 на „НДК „

Тони сподели ,за нашата медия,че сега за концерта ,които и предстои на 08.06.2024 г отново в зала 1 ще бъде селектиран и подбран с поредица от песни ,за да не се повтарят от предишните два концерта.Залата не спира да е препълнена има голям интерес към събитията на Тони Димитрова. Предстои  й голямо турне в различни градове,където ще зарадва много хора и нейни почитатели с присъствието си.

За песента  „Любов поне“където си партнира с братя Аргирови и с футболната звезда Христо Стоичков се е получила добре и са близки приятели с Камата.

Песента излиза  на 14 Февруари именно на „Свети Валентин“ ,за да  показва на хората да се обичат и да бъдат добри един към друг .

За песента „Ти си“ където си партнира с поп-фолк певеца Крум е стояла три години и чак сега я реализирана. Тя се е доверила на Крум за вокалите на песента да не звучи ,като поп-фолк звучене,а се е получила една прекрасна поп-песен ,като се взимат думите на „Вземи Огън Запали ме“друга популярна песен на фолклорна основа.

Като излиза проекта с Крум ,който е различен Тони споделя ,че единствено със него се е съгласила да направи съвместна песен ,защото се познават отдавна ,че има музикално  образование  и свири много хубаво на флейта.

Вижте и

За реалитата предавания много са я канили,но отказва защото не вижда много смисъл в тези формати. Създават популярни личности до време.

Младите хора ,които искат да се развиват в музиката трябва да са много упорити и да влагат труд в пеенето и се получават нещата.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре