Сега четете
Бойко и Петков отново се развихриха с коментари спрямо ротацията

Бойко и Петков отново се развихриха с коментари спрямо ротацията

Озадачава ме, че оценките на академик Денков за министрите са готови от четири седмици. Чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари. Нямаме никакъв обратен официален отговор. В понеделник отправих официална лична покана да говорим по всички въпроси. Това, което разбрах от днешния им брифинг, е, че те ще ни дадат техния документ в деня на оставката. Дотогава ще продължат тези моноспектакли“. Така съпредседателят на ПП Кирил Петков коментира изявлението на Бойко Борисов, който в кулоарите на парламента обяви своеобразен график, касаещ ротацията.

На 5 март ще представя коалиционното споразумение на партията, а на шести ще го дам на колегите от ПП-ДБ. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

На 8 март Денков и Габриел ще са завършили оценките на министрите и, ако искат да разговаряме за коалиционно управление за целия мандат, ще имат време да си сложат бележки или да го преправят. На 8 март, ако сме се разбрали – вървим напред”, допълни Борисов.

В противен случай ще се върви към избори, коментира още лидерът на ГЕРБ.

„Христо Грозев изнесе данни за това, че България се разследва за пране на пари през изпращането на оръжието за Украйна. В тогавашната сглобка се говореше, че нито един патрон не сме изпратили. В същото време в публикации в много сериозни издания се казваше, че сме от първите, които сме дали на Украйна най-много оръжие”, заяви Борисов.

Вижте и

Той отново разкритикува министъра на отбраната Тодор Тагарев като каза, че не е свършил и 1/5 от работата, която парламентът му е възложил.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре