Сега четете
Клиент се натъкна на месо с гадости в ТВ „Фантастико“

Клиент се натъкна на месо с гадости в ТВ „Фантастико“

За отвратителна партида месо в популярната търговска верига „Фантастико“ алармира столичанина Борислав Къртев в социалните мрежи. Софиянецът показа свинска пържола, която си е купил от обект на уж най-елитните хранителни магазини у нас. Отваряйки пакета вкъщи, гражданинът се натъкнал не нещо наистина много гнусно в месото. 

Той така и не разбрал каква е гадорията, на която е попаднал. Отвратен и гневен, той бързо се върнал до обекта на „Фантастико“, от където е купил стоката в жк „Разсадника“, и поискал обяснение. От магазина му върнали парите, но взели да се оправдават, че в случая нямали вина – свинския врат бил внос от Испания. „Кой тогава е виновен? Не си ли проверяват доставчиците? Как е възможно да се продават такива стоки?“, пита софиянеца.

ФАНТАСТИКО!!! Купих това месо от „Фантастико“ с идеята да направя барбекю за семейството си и се натъкнах на това нещо… Не знам какво е това нещо и се върнах до супермаркета, а от там ми върнаха парите.

Вижте и

Потресаващото е извинението на управителя на супермаркета! Той ми каза: „Господине, месото е внос от Испания и ние не сме виновни!“ Добре, но кой тогава е отговорен за вноса на тази отрова?! И не, няма да мълча – искам да знам кой е отговорен за отровата, която ни продават и тровят семействата ни“, пише във Фейсбук Къртев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре