Сега четете
Фермерски пазар с продукция директно от производителите организират в Троян

Фермерски пазар с продукция директно от производителите организират в Троян

По повод настъпване на астрономическата пролет „Общински пазари“ ЕООД и Община Троян организират за жителите и гостите на града фермерски пазар. Той ще се състои на 23 март, на цялостно реконструирания кооперативен пазар, като за участие в пазара са поканени производители от различни сектори – на млечни продукти, мед, плодове, както и за продажба на разсади. Това съобщават от общинската администрация.

 

Намеренията на ръководството на „Общински пазари“ ЕООД е фермерски пазар да се организира ежемесечно при интерес както на жителите и гостите на града, така и от страна на производителите. Уникалното на пазара ще е именно участието на производители, а не на прекупвачи на стока, което организаторите се надяват, че ще е гарант както за качеството, така и за конкурентност на цените. Поканени са както местни производители, така и от страната.

 

Вижте и

БТА припомня, че кооперативният пазар в Троян придоби нов облик по проект „Естетизиране на облика на Централен общински пазар на гр. Троян и инфраструктура“, на стойност 2,8 милиона лева.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре