Сега четете
Делян Пеевски: Христо Иванов тласка България към избори

Делян Пеевски: Христо Иванов тласка България към избори

Човекът, който тласка България към избори, се казва Христо Иванов, каза председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента.

По думите му девет месеца това правителство го има благодарение на ДПС и никой не е направил повече от тях. „Не му се случи да прати генерал Атанасов в пенсия в Конституционния съд и мечтата му беше да ги обедини тези две партии и най-накрая да бъде лидер“, коментира Пеевски.

Той допълни, че Христо Иванов живее с комплекс, че лидерът на тяхното обединение е Кирил Петков.

Номинациите е много ясно как да се издигат, винаги са се издигали, има си комисии в парламента, каза Пеевски по отношение на предложенията в меморандума за издигане на номинации в регулаторите. Според него този документ е написан от Христо Иванов. „Другите му се подведоха на това нещо, изложиха се, видя се, че всичко е, за да се „глътне“ държавата“, каза още Пеевски.

„Моя приятел Христо понечи, обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави“, допълни председателят на ДПС. Той каза, че Христо Иванов си е признал „за главния прокурор на своя Антикорупционен фонд“, с който по думите на Пеевски се рекетират хора и има само избирателни изказвания в него. Всичко „се поръчва“ от Христо Иванов, каза Делян Пеевски.

Вижте и

„Както виждате, ние сме тук, вчера също приемахме закони, парламентът си работи, а оттам нататък, ако някой се откаже да „гълта“ държавата, вече е друга тема. Като гледам всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада – Христо и той ги подвежда“, добави председателят на ДПС.

Пеевски коментира, че подкрепата не е просто математически сбор и е ясно, че ако и трите партии не подкрепят това мнозинство, то не може да съществува по този начин. ДПС винаги е била стабилизиращ фактор и ще бъде, но да видим какво правят колегите – това, което правят, не е нормално, каза още той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре