Сега четете
Даниел Делчев от „Биг Брадър“ щурмува за първи път столицата с луксозни лизмузини за Рожденият му Ден (СНИМКИ)

Даниел Делчев от „Биг Брадър“ щурмува за първи път столицата с луксозни лизмузини за Рожденият му Ден (СНИМКИ)

Вчера 22 Февруари ще се запомни от столичани ден ,защото за първи път четири лимузини щурмуваха столицата,а поводът беше един невероятен рожден ден на един от участниците от „Биг „Брадър4″Даниел Делчев по-известен като Александър.Да припомним той беше изчезнал мистериозно в Дубай и след голямо издирване на колеги и приятели той се появи.

Празникът беше много шикозен във всяка лимузина имаше много бройно шампанско и скъпо уиски,а  Александър се беше постарал да зарадва неговите гости и скъпи приятели.Вътре в луксозните автомобили беше като в приказка всеки гост се почувства като голяма звезда ,а Александър се беше постарал много за настроението .

Обиколката на лизмузините продължи,около четири часа на цетрални локации в столицата.Столичани се чудеха кой минава или пристига в столицата и се радваха много и се снимаха даже с возилата, Александър беше така учтив да зарадва всички.

Скъпарските возила обиколиха „Лъвов Мост“ преминаха през „Цариградско Шосе“ „Мария Луиза“ бул „Цар Борис“ и Историческият Музей в София.

Вижте и

За доброто настроение на рожденника имаше изненади от гостите ,като свещи и разни атракции направени на знакови места в градът.

Ние от „Любословие“ благодарим за поканата ,която беше отправена от Александър и му пожелаваме много такива рожденни дни да прави и успехи в неговите начинания.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
5
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
2
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре