Сега четете
Избори две в едно са абсолютно логичен завършек

Избори две в едно са абсолютно логичен завършек

„За мен от това, което са написали, първите десет реда, тях ми ги прочетоха, изборите две в едно са абсолютно логичен завършек на тази некоалиция“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента предложения от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) меморандум за управление.

 

Не съм го чел, защото го нямам, заяви той. Борисов каза, че вицепремиерът Мария Габриел разполага с меморандума и предположи, че тя ще направи своето изявление. Аз от името на ГЕРБ мога да кажа, че това не само, че не е приемливо, а е незряло, каза той.

 

Подобен подход е незрял, коментира лидерът на ГЕРБ. Подобен документ се изготвя от работни комисии, ние го правихме навремето с Реформаторския блок около един месец, добави той.

 

Вижте и

Интересно е, че вие ми говорите за някакъв документ, изпратен някъде, във време, в което те усилено сменят регулатори. Този подход вече не е незрял, този подход е арогантен, този подход е неприемлив, този подход поставя ГЕРБ в невъзможност да подкрепи каквото и да било, заяви Бойко Борисов.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре